VALET PARKING

Valet Parking voor uw evenement in breda

Organiseert u een groot evenement voor veel gasten op een mooie locatie in Breda met lastige parkeerruimte? Als u uw gasten het ongemak van het zoeken naar een parkeerplaats uit handen wilt nemen, dan raden wij het gebruik van onze Valet Parking Service aan. In dat geval hoeven uw gasten niet rond te rijden om hun auto te parkeren, maar nemen de chauffeurs van Car Class deze zorg op zich!

Hoe werkt een Valet Parking?

Uw gasten rijden naar de entree van het evenement, waarna één van de chauffeurs van Car Class zich over de auto ontfermt. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Wanneer het evenement afgelopen is, zorgen ze er bovendien voor dat de auto weer op tijd klaarstaat, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken.

Tarieven en aanvraag valet parking

De kosten voor onze valet parking zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en de daarvoor benodigde hoeveelheid chauffeurs. Het aantal benodigde chauffeurs wordt altijd in overleg met u bepaald. Bij deze service hanteren wij een uurtarief van € 29,35 per uur (excl. BTW) per chauffeur. U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een valet parking te regelen voor uw evenement in Breda.

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN