DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur regio Breda

Werkt u op aan projecten door heel Nederland en moet u tijdelijk naar een Breda reizen? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een directiechauffeur op afroep in Breda

   • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
   • Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
   • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
   • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.
=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.
R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

De dienstverlening van uw directiechauffeur zal uitgebreid worden geëvalueerd door uw accountmanager. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf tussentijds feedback te geven via onze Klanten Portal.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een directiechauffeur

Het standaardtarief voor een directiechauffeur is €43,10 per uur excl. BTW. U kunt direct online een offerte aanvragen voor een rit met directiechauffeur vanuit Breda. Wij maken vrijblijvend een kostenindicatie op basis van de door u verstrekte ritgegevens! U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een directiechauffeur te regelen in Breda.

OFFERTE AANVRAGEN